Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

ERKEKLER NE KADAR TEMİZ KALPLİ BAKIN......!!

Kenpachi
    Kenpachi
    Admin
    Admin

Erkek
    Karakter : Gökyüzü Denetcisi
    Meslek : Cengaver
    Level : 70

ERKEKLER NE KADAR TEMİZ KALPLİ BAKIN......!! Empty ERKEKLER NE KADAR TEMİZ KALPLİ BAKIN......!!

Mesaj tarafından Kenpachi Çarş. 26 Kas. 2008, 18:55

ERKEKLER NE KADAR TEMİZ KALPLİ BAKIN
    Bir gün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken
    baltasını suya düşürür.
    "Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve 'Ne diye bağırıyorsun ?'der.
    Ormancı baltasını suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı
    olduğunu söyler.
    Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. 'Baltan bu muydu ?' diye
    sorar.
    Ormanci 'hayır' diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir
    balta ile tekrar belirir ve yine sorar. 'Baltan bu muydu ?'
    Ormancı yine 'hayır' diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir
    balta ile tekrar belirir ve yine sorar. 'Baltan bu muydu ?' Ormancı 'evet' der.
    Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir. Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.
    Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karisi suya düşer.
    Ormancı 'aman tanrım' diye bağırır.
    Peri yine belirir ve sorar: 'Ne diye bağırıyorsun ?' Ormancı' karim suya düştü der.
    Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte geri döner.'Senin karin bu mu?' diye
    sorar. Ormancı 'evet' der.
    Peri sinirlenmiştir, 'Yalan söylüyorsun, gerçek bu değil' der .
    Ormancı 'özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez
    için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, ona da hayır
    deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. Ben fakir bir adamım ve üç
    karimin sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez'e evet dememin
    sebebi budur...
    Bu hikâyeden alınacak ders: Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir
    nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir. Kendileri için bir şey istiyorlarsa
    ekmek çarpsın... ERKEKLER NE KADAR TEMİZ KALPLİ BAKIN......!! Smile

lol! lol! lol!
    Ishida
    Ishida
    Acemi
    Acemi

Erkek
    Karakter : Amansız Kılıç
    Meslek : Bahadır
    Level : 71

ERKEKLER NE KADAR TEMİZ KALPLİ BAKIN......!! Empty Geri: ERKEKLER NE KADAR TEMİZ KALPLİ BAKIN......!!

Mesaj tarafından Ishida Paz 04 Ocak 2009, 02:41

Very Happy bilmem

Forum Saati Cuma 01 Kas. 2024, 13:23